Produk

  • Z-LION PCD grinding trapezoid heavy duty coating removal trapezoid with three half round PCD

    Z-LION PCD grinding trapezoid heavy duty coating removal trapezoid with three half round PCD

    Z-LION PCD-21 telung setengah babak PCD grinding trapezoid minangka alat mbusak lapisan tugas abot kanggo mbusak lapisan kandel lan elastomer kaya epoxy, urethane, polyurethane, polyaspartic, akrilik, residu lem, lan liya-liyane. Alat kasebut nduweni 3 PCD setengah babak lan a bagean ndhukung tombol.Nerangake karo piring trapezoid khas, bisa dipasang menyang macem-macem gilingan lantai liwat 3 bolongan ing piring trapezoid.Dirancang kanggo bisa ing arah tartamtu, salah siji clockwise utawa counterclockwise.

  • Z-LION 16KP resin diamond puck for polishing concrete and marble floors

    Z-LION 16KP resin inten puck kanggo polishing konkrit lan jubin marmer

    Z-LION 16KP resin bond lantai polishing puck minangka alat polishing serbaguna sing bisa digunakake kanggo polishing lantai beton lan marmer.Utamane digunakake sawise mecah liwat wis rampung.Formula unik lan pola permukaan kanggo ngasilake lantai sing lancar kanthi DOI lan kinclong sing apik banget.Bisa mbukak ing grinders saka sembarang kelas bobot.Dirancang kanggo digunakake udan.

  • Z-LION double arrow segment trapezoid concrete grinding shoes

    Z-LION panah pindho segmen trapezoid sepatu grinding beton

    bagean panah pindho Z-LIONsepatu grinding betonminangka alat persiapan permukaan sing populer ing industri polishing lantai beton.Utamane digunakake kanggo mbusak lapisan, leveling permukaan lan grinding kasar ing proses polishing lantai beton.2 segmen kanthi bentuk panah sing nduweni keliling sing luwih gedhe supaya bisa mbusak lapisan kanthi luwih efisien lan dipotong dadi konkrit kanthi luwih agresif.Nerangake karo piring trapezoid khas, bisa dipasang menyang macem-macem gilingan lantai liwat 3 bolongan ing piring trapezoid.

  • Z-LION double rhombus segment trapezoid concrete grinding tools

    Z-LION double rhombus segmen trapesium alat penggilingan beton

    Z-LION pindho rhombus bagean mecah beton alat digunakake digunakake kanggo njabut lapisan lan leveling bintik utawa joints ora rata uga mecah awal ing industri polishing lantai konkrit.2 bagean ing wangun rhombic kanthi sudhut sing cetha kanggo tingkat penghapusan saham kanthi cepet, ukuran segmen sing luwih gedhe kanggo tingkat nyandhang sing nyengsemake.Nerangake karo piring trapezoid khas, bisa dipasang menyang macem-macem mesin mecah lantai liwat 3 bolongan ing piring trapezoid.

  • Z-LION double coffin segment trapezoid concrete grinding plates

    Z-LION bagean peti mati pindho trapezoid piring grinding beton

    Z-LION pindho bagean coffin piring mecah konkrit utamané digunakake kanggo preparation lumahing lantai konkrit kalebu aman nutupi lancip, gawe tingkat permukaan, mecah awal etc. Alat mecah beton iki nerangake karo basa trapezoid khas, bisa dipasang kanggo macem-macem saka sudhut mesin mecah lantai. liwat 3 bolongan ing basis trapezoid.2 bagean wangun peti mati ing dhuwur 13mm njamin agresivitas lan umur dawa saka alat.

  • PCD concrete grinding tool for Lavina floor grinding machines

    Alat penggiling beton PCD kanggo mesin penggiling lantai Lavina

    Z-LION PCD-20 Poly Crystalline Diamond (PCD) alat mecah beton dirancang kanggo digunakake ing mesin mecah lantai Lavina kanggo aman agresif saka Simpenan lan kemul kayata epoxy, lim, Paint, resin, etc saka lantai beton.Alat kasebut dilengkapi karo PCD babak 1/4 seprapat lan bar kurban berlian.Arah jarum jam lan arah jarum jam loro-lorone kasedhiya.

  • PCD cup wheel for coating removal in concrete floor preparation

    Roda cangkir PCD kanggo mbusak lapisan ing persiapan lantai beton

    Roda cangkir PCD umume digunakake kanggo mbusak macem-macem lapisan kandel lan elastomer kaya epoksi, resin, mastic, residu lem karpet, set tipis lan liya-liyane.Utamane digunakake ing grinders tangan-dianakaké kanggo bisa ing sudhut, sudhut ngendi grinders lantai hard kanggo nggayuh, plus ngendi wae kita bisa tekan.Roda cangkir 5inch iki kanthi PCD babak 6 minangka alat pinggiran sing apik kanggo persiapan lantai beton.

  • PCD coating removal tool for HTC grinding machine

    Alat mbusak lapisan PCD kanggo mesin grinding HTC

    PCD (singkatan saka Polycrystalline Diamond) minangka bahan sing cocog kanggo mbusak lapisan amarga atos banget.Alat mbusak lapisan PCD kanggo mesin grinding HTC dirancang kanggo digunakake ing grinders lantai HTC kanggo mbusak macem-macem lapisan kayata epoxy, lim, cat, waterproofing, adhesive lan screed residu etc. Alat iki dilengkapi karo 1/4 PCD, karbida bunder. lan bagean persegi dowo.

  • Metal bond double button trapezoid diamond grinding plate for concrete floor surface preparation

    Metal bond pindho tombol trapezoid diamond grinding plate kanggo preparation lumahing lantai beton

    Z-LION pindho tombol trapezoid diamond grinding plate minangka wangun khas alat mecah beton kang cocog karo paling grinders lantai ing pasar.Trapezoid mecah piring sing digunakake digunakake kanggo preparation lumahing lantai konkrit kayata aman lippage, aman nutupi lancip, mecah atos etc Bolt kanggo mesin liwat 3 bolongan ing piring, ukuran bolongan beda kanggo gilingan lantai beda.

  • Z-LION 5 Arrow segment 3inch diamond grinding pucks

    Z-LION 5 Panah bagean 3 inch diamond grinding pucks

    Z-LION 5 segmen panah berlian pucks mecah utamané digunakake kanggo mbukak lan mecah awal saka lumahing konkrit ing proses polishing lantai konkrit.Desain segmen panah berbentuk bajak agresif uga bisa digunakake kanggo mbusak lapisan.Velcro utawa logam bali karo macem-macem bolongan lan pin konfigurasi pas kanggo macem-macem saka sudhut grinders lantai.Metal bali bisa dipasang kanggo nduwèni alat Magnetik uga pas liyane mesin mecah lantai.

  • Arrow cup diamond grinding wheel for hand-held grinders for rough grinding and shaping of concrete surfaces, edges or corners etc.

    Panah tuwung diamond grinding wheel kanggo grinders tangan-dianakaké kanggo mecah atos lan mbentuk lumahing konkrit, sudhut utawa sudhut etc.

    Z-LION diamond grinding tuwung wheel utamané digunakake ing grinders tangan-dianakaké kaya Hilti kanggo mecah atos lan mbentuk lumahing konkrit, sudhut utawa sudhut ngendi grinders lantai ora bisa tekan.Roda cangkir panah dilengkapi segmen berlian panah.

  • Turbo diamond cup wheel for grinding and leveling of concrete surface along edges, columns etc

    Roda cangkir berlian turbo kanggo mecah lan leveling permukaan beton ing pinggir, kolom, lsp

    Roda cangkir turbo Z-LION 36B dirancang kanthi segmen ing pola turbo spiral kanggo menehi kecepatan potong sing luwih cepet nalika njaga potongan sing mulus.Utamane digunakake ing grinders tangan-dianakaké kayata Hilti, Makita, Bosch kanggo sawetara saka sudhut proyèk saka mbentuk lan polishing lumahing konkrit, kanggo cepet agresif mecah beton utawa gawe tingkat lan mbusak lapisan.