PCD lan Bush Hammers

  • Z-LION PCD grinding trapezoid heavy duty coating removal trapezoid with three half round PCD

    Z-LION PCD grinding trapezoid heavy duty coating removal trapezoid with three half round PCD

    Z-LION PCD-21 telung setengah babak PCD grinding trapezoid minangka alat mbusak lapisan tugas abot kanggo mbusak lapisan kandel lan elastomer kaya epoxy, urethane, polyurethane, polyaspartic, akrilik, residu lem, lan liya-liyane. Alat kasebut nduweni 3 PCD setengah babak lan a bagean ndhukung tombol.Nerangake karo piring trapezoid khas, bisa dipasang menyang macem-macem gilingan lantai liwat 3 bolongan ing piring trapezoid.Dirancang kanggo bisa ing arah tartamtu, salah siji clockwise utawa counterclockwise.

  • PCD concrete grinding tool for Lavina floor grinding machines

    Alat penggiling beton PCD kanggo mesin penggiling lantai Lavina

    Z-LION PCD-20 Poly Crystalline Diamond (PCD) alat mecah beton dirancang kanggo digunakake ing mesin mecah lantai Lavina kanggo aman agresif saka Simpenan lan kemul kayata epoxy, lim, Paint, resin, etc saka lantai beton.Alat kasebut dilengkapi karo PCD babak 1/4 seprapat lan bar kurban berlian.Arah jarum jam lan arah jarum jam loro-lorone kasedhiya.

  • PCD cup wheel for coating removal in concrete floor preparation

    Roda cangkir PCD kanggo mbusak lapisan ing persiapan lantai beton

    Roda cangkir PCD umume digunakake kanggo mbusak macem-macem lapisan kandel lan elastomer kaya epoksi, resin, mastic, residu lem karpet, set tipis lan liya-liyane.Utamane digunakake ing grinders tangan-dianakaké kanggo bisa ing sudhut, sudhut ngendi grinders lantai hard kanggo nggayuh, plus ngendi wae kita bisa tekan.Roda cangkir 5inch iki kanthi PCD babak 6 minangka alat pinggiran sing apik kanggo persiapan lantai beton.

  • PCD coating removal tool for HTC grinding machine

    Alat mbusak lapisan PCD kanggo mesin grinding HTC

    PCD (singkatan saka Polycrystalline Diamond) minangka bahan sing cocog kanggo mbusak lapisan amarga atos banget.Alat mbusak lapisan PCD kanggo mesin grinding HTC dirancang kanggo digunakake ing grinders lantai HTC kanggo mbusak macem-macem lapisan kayata epoxy, lim, cat, waterproofing, adhesive lan screed residu etc. Alat iki dilengkapi karo 1/4 PCD, karbida bunder. lan bagean persegi dowo.

  • Bush hammer on trapezoid plate for coating removal and concrete texturing

    Bush palu ing piring trapezoid kanggo mbusak lapisan lan tekstur beton

    Z-LION BH01 Bush Pethel nerangake karo piring trapezoid universal pas paling saka mesin mecah lantai ing pasar.Alat iki akeh digunakake kanggo pulverize lumahing lawas interior lan njaba.Ing njero, palu grumbulan bisa digunakake kanggo mbusak lapisan lan kanggo mbabarake agregat gedhe;Exteriorly, alat iki digunakake digunakake kanggo nggawe profil bush-hammered ing beton kanggo njaluk anti-slip utawa Rampung hiasan.

  • Bush hammer on wedge-in Lavina plate for texturing and grinding concrete floors

    Bush palu ing wedge-in Lavina piring kanggo tekstur lan mecah jubin beton

    Pethel grumbulan ing piring wedge-in kanggo gilingan lantai Lavina digunakake digunakake kanggo pulverizing permukaan lantai beton kanggo entuk eksposur ongko, kanggo tekstur lan nggiling lantai beton kanggo entuk finish hiasan utawa anti-slip Rampung utawa kanggo mbusak lapisan.Iki minangka alat sing agresif banget kanggo nyiapake lantai beton.

  • Trapezoid PCD coating removal tool for scraping coatings on concrete floors

    Trapezoid alat mbusak lapisan PCD kanggo scraping lapisan ing lantai beton

    Cakram penggilingan PCD trapezoid minangka alat penggiling lantai beton sing paling agresif.Utamane digunakake kanggo mbusak lapisan epoksi sing kandel ing permukaan lantai beton.Loro 1/4 babak PCD lan siji persegi panjang nyandhang bar ing trapezoid iku pilihan banget nalika njabut lapisan abot.Arah rotasi searah jarum jam lan counterclockwise bisa diganti.